Přihlašte se

Pro přístup sem je nutné se přihlásit.

Přihlásit se

Nahrát novou fotku

Vyberte soubor nebo se rovnou vyfoťte!

S Tomášem... To netřeba komentovat... Kdo ví, ten ví, kdo neví neví... Takový to bývalo... !24! ... Kdysi... Čas vrátit nelze... !20! !24!

S Klarushkou... !556!

S Kubičkem... Taky emo boy, ale fajny !5! !737!

S Ondráškem !406!.. Looooooooool

Moje laska Viktorka....!11!

Šwestřik muj milovany.. Take zlatko moje... Sem rada za to že tě mam... !406!...!205!!737!!728!

Todlenc sme ja s Martinkou... Fak fajna holčina... Hodna, mila, pohodařska a dalši superlativy už mně nenapadaj... !406! I like you:P!205!

Tudik sem já s Andrejkou... Je to fakt skvělá holčina... Jsem ráda za to, že ji znám, protože díky ní jsem se změnila.... Někdo sice tvrdí, že k horšímu, ale já myslím že ne... I lililililike you honey:P !799!

Tak tohle je Terka... Muj skvěly braška... Prožily sme spolu hooodně dobrýho, takže doufám, že to tak zůstane co nejdéle...!551!

Mno... Todle foto se mi povedlo, uznejte sami... To sou mi kamoši (a zaroveň spolužaci) Kuba s Honzou... Kuba je vcelku fajn kluk, i když to často mezi nama skřipe, sem rada za to, že ho znám...A Honza... Velkej pohodař, sice trošku egoista, ale kdo není?

To vlevo je Tomašek... Muj upe nejnejnej kamoš... Zname se už mocinky moc dlouho a vi o mne (bohuzel) asi všecko !1369! ... Mam ho moc rada... !556! A to vpravo je Terezka... Fajn holčina, sem ráda že ji znám !5!

Eliška se mě lekla... Ja vim že vypadam strašne ale Eli, tos přehnala :P !1369!

To je moje čupr trupr kamoška Eliška... No myslim že už by neměla chlastat, bo naposledy mi takhle pařyla u kompa !406!

Zaheslované album

Album je chráněno heslem. Pro přístup do něj použij webovou verzi Líbímseti.cz

Vyber si smajlíka
Close  

načítám