Přihlašte se

Pro přístup sem je nutné se přihlásit.

Přihlásit se

Nahrát novou fotku

Vyberte soubor nebo se rovnou vyfoťte!

Víťa !950! Ani netušíš kolik bych k tobě toho napsala. Poznali jsme se náhodou a jsem za ten den tak neskutečně moc ráda. Nedokážu si představit, že bych o Tebe znovu přišla !663! Mám tě moc ráda Šmudlo !950!

Anetka,moc skvělunkááá osůbka .. Kterou mám strašně moc ráda a kterou nikomu nedám ! !1134! S Tebou mám hodně zážitku a doufám žhe jich bude více,ty můj Vilíku !984! !950!

Simča.. Ojoj bláznivej prďola.Poprvé když jsme se viděli hned si se na mě vrhla a objala a dala pusu..A já nestihla ani muknout !984! S Tebou jsem si toho už zažila a jsem moc ráda,že jsi právě TY moje kamarádka. Važím si tě.Mám tě ráda prcku !950!

Aďa. Moje dcerunka malá zlobivá.. Hodněkrát si mi poradila,hodněkrát rozesmála. Dokážeš člověku zvednou náladu. Jsi úžasná osůbka. Mám tě ráda prcků !950!

Deny.. Ty jsi byl ze všech lidi pro mě nejdůležitější. Už jen proto, že jsi byl opravdový kamarád, ale i proto, že jsi byl úžasný člověk. Nikdy na tebe nezapomenu. Dokud budu žít, bude žít v mém srdci i vzpomínka na tebe !950!

S mým Tatíííínkeem Davidkem .. Znám tě mocinky moc dlouho a hodně moc jsi mi přirostl k srdíčku ... !950! Jsem ráda,že tě mám,vždycky si mi moc pomohl a toho já si moc vážím .. Nikdy tě nechci ztratit !950!

Karolí také jinak Kachnička !658! Ty jsi můj největší blázinek. S Tebou jsem si kdysi neuvěřitelně hodně rozuměla,ale bohužel si píšem už míň,ale i tak jsi pořád moje nejlepší kamarádka,kterou nechci úplně ztratit !950! Navždy tě budu mít ráda !950!

KiKuŠiNeČeK ... .. Protože On, byl vždy ten kdo mi vykouzlil úsměv na mých rtech .. Protože On,s tím jeho úsměvem mi zahřál srdíčko .. ..Protože On,mi ukázal,co je to ,,Mít někoho rád '' ... Protože On byl Skvělej !658!

Zaheslované album

Album je chráněno heslem. Pro přístup do něj použij webovou verzi Líbímseti.cz

Vyber si smajlíka
Close  

načítám