Přihlašte se

Pro přístup sem je nutné se přihlásit.

Přihlásit se

Nahrát novou fotku

Vyberte soubor nebo se rovnou vyfoťte!

sestřenka hanička no teď nevím co napsat je to dobrá hodná hezká holka ae některé věci nechápe a ani pochopit nemůže..nemám jí za zlé že mě odsuzuje jen mě to mrzí

moe sestřička a jááá !950! nejlepšího sourozence sem si nemohla přát... !1228! !752!

Žanetka a jááá...!11! prožila se mnou nejkrásnější období života...ona byla jejich příčinnou...teď se věci změnili,my sme se změnili...ae něco se nezmění...mám tě ráda ať se stalo co chce....:o*

the best 7 without páájush

berushanda moja krásnááá !573!

!1304! ONA & JÁ !1304! !799!díky !799!

moe matka..maminka.udělala hodně chyb,i chyby,který ji nikdy neodpustím.hodně věcí posrala.ae nejhorší na tom je,že ji nemůžu ani nenávidět.je to člověk,co mi dal to,co mi nedal nikdo jiný.dala mi život.děkuji.mám tě ráda.zkus mi odpustit...

ona ženaa..vyvolená..nejbláznivější nejchytřejší !486! jo s ní zamoooc smích..první den:nejsi náhodou žena?!! jo srandičky za moc.. !486! mám tě rááda voe škerlovááá !486! !486! !1304! !1304!

markétka !1044! s ní sem to byla já a s ní sem mohla mluvit o všem..s ní jsem zažila ty nejlepší časy..děkuju ti za vše a mám tě porád moc ráda i když je to už doba co sme se neviděly... !761!

pan Pawlííčeek.sním zažila hafo.rozumíš?!..přepínám...konec!! !486! a vůbec nevíte kde bydlíme,ve vile a sedíme na sedačce s novými potahy a směje se úklidové četě !486! mám tě mooc rááda !752!

!799!Dagmarka !799! jo ona víí !486! mooc úlety s ňou,nejvííc smích..nejvííc sem ráda,že sem poznala tuhle kočku !752! a ty naše čtvrtky zakletý !486! jj ona je další z důvodů proč chodit do školy !752! mám tě mooc ráááda !752!

Lucinka moe krásná!761! jí můžu říct všechno..a ten smíích s ní,.nejvííc mi teď chybííš..ae to co sme spolu zažili..jako N6EZAPOMENU..poslední pravý krásný prsa v čechách !752!

ano komik..ona až bude v politice... !486! s ní nejvííc vály,nejvííc hlášky..debaty o hovnech...třeba i v akvárku..nejvííc haluz tady to děvče...že,keberlovááá?! !486! !486! jinak mám tě ráda...jezishkristeee !1304! !1304! !486! !486!

nejlepší z nejlepších.moe sestřička milovaná.nevím,co bych dělala,kdybych ji neměla.před ní můžu přemýšlet nahlas,ona zná moe touhy,moe přání.ví,jaká sem...she is BEST, she is my LOVE.nikdy bych tě za nic nevymněnila moe sestřičkoo !752!

markétečka moe..ani nevíš,co jsi pro mne znamenala..tobě sme říkala všechno..možná jsem tě zklamala...těžko říct,ae mrzí mě to..tys byla kousek mě.já vím na půl sem snad zemřela..ae tebe mám v srdci pořád...mám tě moc ráda

ano slečna dokonalá !1044!nejvííc šílená a krásná holčina,co znám.. !1004!s ní sme zažila báječný chvíle života..a na takový věci se nazapomíná!761!

tahle slečna pro mě znamenala celej život...sice se teď naše cesty rozdělily..ae nemůžu a ani nechci zapomenout,co vše sme spolu prožili...nejvííc tě miluju..děkuji ti za to že jsi mi otevřela oči..v mém srdci->navždy..

SAmY-->snad oparvdový přítel..on jediný mě neodsuzuje...ví že já se změním..snažím se...on je elita v mém srdíčku..záleží mi na něm..jenom mám strach ze dne,kdy ztratím i jeho..

Zaheslované album

Album je chráněno heslem. Pro přístup do něj použij webovou verzi Líbímseti.cz

Vyber si smajlíka
Close  

načítám