Přihlašte se

Pro přístup sem je nutné se přihlásit.

Přihlásit se

Nahrát novou fotku

Vyberte soubor nebo se rovnou vyfoťte!

Jiříííček hej hafo borec největší kerýho znám sedím sním v lavici a jako je to dost hafo je to úplně suprovej nejelspší borec co znám !2!

Pajuška když přijedu do drnovic k taťkovi tak je buď na koních a nebo někde paří a že to je teda pařmenka !11! Supr se s nou píše po icq a je hafo hodná pěkná kočka a co ještě potřeba dodat !2! Umí jezdit hustě na motorce..sem se s ňou málem bál !2!MTMR

Pepa a luboš na projíždce do heřmanova se podívat na koule !2! Borci ze střední !2!

MIlááánek !2! Další nejlepší kamoš borec borec a jest ejednou borec suprove jezdi na motorce umí s nema secko a proste jednicka na druhou !2! A dycky se na kazde akci skali jako prase a tak to am kurva byt !5!

Míšulenka prostě jedna z nej. kamošek moc si jí vážím je to supr holcina a k tomu moc velka kočka a ja ju mám moc rád a vona ví jak !11! Prostě seš bezva a nechtěl bych tě ztratit !54!?Mám tě strašně mocinky moc rád !11!

Dušáánek super borec ze třídy je sním hafo prdel a je to strašnej cholerik :D a kurvic jako prase .... noo nic vezlim duso !2! JE to borec nejvetší !5!

TAk to sou další mý fakt dost hustí nejlepší kamoši zleva Dušan, JUra a pak já :D !11!

Jura to je nej kamoš se kterým se bavím vo všem je jedinej kterej to co řekne myslí vážne a proto ho beru jako fakt borca a nejlepsiho kamosa vždycky me pomohl a to aji když byl v sebe vetsim alkoholickym stavu !2!A je to super krosař! Fakt borec!!2!

Ja s nejvetsim borce z knínic prostě sapa !2!

TO sme my u jurove babetky !2!

Madla nejlepší kamoš se kterým je prdel až za hrob prostě magor jak má byt !2! !2! !2! Dělá machra že umí jezdit v autě ale moc mu to nejde !2! Neeeeeee sraaaaaaaaanda ses borecek!! !5!

ÁÁÁÁÁÁÁÁ kikuška no taky nejlepčejší kkámoška moc si ji vážím je prostě bezva je s nou taky moc strašnáááá prdééééééééél ! Mám tě moc moc moc rád !11!

Ájušenka strááášně moc hodná,klásná a proste sqelá osůůůbka ještě žě sou ty čarodky že????? !2! Sem moc rád že můžu mít takovou kamošku která mě podrží !11! Určitě musíme pokecat !5!Mám tě mocinky moc rád strasne moc !11!

Vendulka tak stou chodím už pátým rokem do třídy a je to bezva holka a kamoška

Vítek to j eborec nade vše je pořád nadrženej a nikdy se mě nestalo že bych se s ním nesmál prostě borec a chcre si kupovat jeste pitbika tak to bdue masakr Seš fakt krutej borec nejkrutejsi z Knínic !5!

TAk tohle je joban strašnej vochlasta a nejlepší kamoš je s ním dycky prdel hlavně když kecáme vo babách !2! A taky to dycky rozjedem na zabavách tak už se zas těším vid jobane !2! !2!A taky superově jezdí na kawě je to borec na konec!

MEjky .. tak to je taky moja nej kamosenka protože mě fakt v tezkým podržela !11! Je proste strasne hodna a suprova holka . Je to moje kamosak uz vod 3 tridy a to je uz dost dlouho proste te mam strasne moc rad a vo hodně víc jak rád šak ty víš!11!

Laska moje nejkrasnejsi !694! !54! !11!

Zaheslované album

Album je chráněno heslem. Pro přístup do něj použij webovou verzi Líbímseti.cz

Vyber si smajlíka
Close  

načítám